To nye støttespillere.

  • 26.05.2015 - 15:18

Har selvfølgelig vært så heldig å pådra meg en betennelse i høyre kne. JUST MY LUCK.

Merket at kne var vondt allerede før 17 mai-festivalen, og når jeg kom hjem derfra så tok jeg meg en tur til legen.. Og var ikke rart jeg hadde vondt mente legen, for kneet mitt var fylt med væske.. 
Så nå går jeg på betennelsesdempende for kneet og har gjort det i én uke imorgen, men tror dere det har blitt bedre? Neida, heller motsatt, gjør mer vondt enn noen gang nå og jeg har måttet finne frem krykkene. Så nå går jeg rundt med krykker, og kidsa på barneskolen rett ved meg stirrer med STORE øyne når jeg kommer forbi... Neida, det er ikke kleint i det hele tatt, ikke tro det.. 

I og med at kneet ikke har blitt noe bedre, så må jeg få kommet meg til legen igjen og få en ny dose med betennelsesdempende. Vil jo gjerne gå på kneet uten å vri meg i smerte også, tror faktisk at min kjære hadde satt pris på om kneet snart ble bedre. Jeg mener; han er passe lei av at jeg får vondt av hver minste bevegelse og at han knapt kan være borti kneet mitt. 
Jeg pleier sjeldent å klage på vondt i kroppen, men det kneet mitt er helt uutholdelig nå...   
Så har fått meg to nye støttespillere, og det er krykkene!

Har også bestemt meg for at jeg tar hjemmeskole ut året nå, er ikke mange ukene igjen og jeg orker ikke å starte på skolen igjen nå, velger derfor hjemmeskole frem til skolen er over.
Jobber uansett mye bedre med skoleoppgaver og lekser hjemme.

Nå er jeg på besøk hos pappa, så innlegget blir kort.

 

sammegreia

26.05.2015 kl. 15:22
Håper du får en super uke! Ha en flott tirsdag videre;)

Hadde satt utrolig stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv