Hvordan tar du kritikk?

  • 14.06.2015 - 22:01

Hvordan tar du kritikk fra andre mennesker?
Jeg kan ærlig si at jeg takler negativ kritikk dårlig, tåler generelt ikke kritikk i det hele tatt til tider.
Og jeg er i en sånn periode nå! Takler verken kritikk eller negative kommentarer for tiden.
Den minste kritikk eller negative kommentar kan gjøre meg fly forbanna eller skikkelig lei meg, noen ganger begge deler.

Jeg har vel en teori om hvorfor også.
I April fikk jeg siste dose med Tysabri som jeg fikk én gang i måneden på sykehuset for MS'en. Gått på den medisinen siden jeg var 14 år, og før jeg fikk den var jeg veldig dårlig, men Tysabrien fikk meg opp på beina igjen.
Grunnen til at jeg måtte slutte på den nå etter 6 år var fordi effekten av medisinen ikke var der lengre, jeg har blitt "immun", og tro meg det suger! Blir så nærtagende uten medisin, alt er galt og alt er slitsomt. 
Jeg starter på ny medisin i September, og det gleder jeg meg veldig til. Men må gå i flere måneder uten noe medisin for MS'en fordi kroppen min må rense ut den andre medisinen. 
Men hvordan denne sommeren blir er uvisst, for alt kan skje. Har heldigvis avtale med den Nevrologisk avdelingen på Tønsberg sykehus om at om jeg får et schub (MS-anfall/attakk) så kan jeg ringe inn dit og bli satt rett over til en lege. Og deretter vil jeg få en solumedrolkur i 3 dager for å stoppe schubet. 
Selv om jeg virkelig ikke vil ha solumedrolkur (kortison), for mer muskelverk enn det du får på den kuren skal du lete LENGE etter, men hva gjør man ikke om for å bli bedre eller ikke risikere å bli enda verre? 
For om schub ikke behandles, så kan det faktisk forverre hele sykdommen, og det vil jeg ihvertfall ikke! 

Så jeg er mye sliten for tiden uten medisin, men jeg får det til å gå! 

Idag har jeg vært på familietreff med mamma sin side av familien, og det er ikke få i den familien! HAHA. Så selv om det er utrolig koselig å se familien/slekta igjen, så blir jeg utrolig sliten. Men det er verdt det, da jeg ikke ser så mange i familien/slekta mer enn én gang i året når det er familietreff.

OG jeg har vært sammen med min kjære i 1 helt år idag. Gleder meg så mye til å se han ikveld/natt når han kommer hjem fra fjelltur!

Men nå skal jeg slappe av litt! Så jeg blogger en annen dag :)


Slenger med en liten selfie jeg tok i bilen istad på vei til familietreffet!


MAMMAS HJERTER

15.06.2015 kl. 07:13
Så kjedelig at du måtte slutte med medisinen, og lykke til med ny medisin i September! Selvom ting føles vanskelig nå, håper jeg at du får en fin sommer likevel :-)

Iselin Renée

15.06.2015 kl. 14:48
Fint bilde av deg :)

frkvestly

16.06.2015 kl. 16:30
Iselin Renée: Tusen takk :)

frkvestly

16.06.2015 kl. 16:31
MAMMAS HJERTER: Tusen takk! Ser frem til September.
Må bare ta hver dag som den kommer nå. Ønsker deg en fantastisk sommer! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv