Den store stygge ulven.

  • 26.07.2015 - 20:58

Jeg tror vi alle har kjent på følelsen, syk eller frisk. Følelsen som kommer iglende på deg, følelsen av at du ikke er bra nok. Følelsen av å ikke være tilstrekkelig fordi du ikke orker. Du vil så gjerne orke og klare alt, men du ser at alt faller mellom fingrene på deg, alle planer. Du makter rett og slett ikke. Du merker at depresjonen kommer.

Depresjonen kaller jeg ofte for den Store stygge ulven. For det er sånn jeg anser depresjon. Den kommer så snikende, men samtidig så brått på. Og ofte finnes det ikke en grunn for at depresjonen kommer, men jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet det er fordi jeg ikke har sovet ordentlig de siste nettene. 

Dere tenker sikkert;"Men herregud, man blir ikke deprimert av å sove litt dårlig."  Og for mange er nok det sant, og jeg skjønner den tankegangen. Men jeg trenger så sårt alt den gode søvnen jeg kan få, for uten søvnen så kommer Den store stygge ulven til meg.

Jeg kan med hånda på hjertet si at i sommerferien prioriterer jeg ikke søvn like mye som jeg burde, og jeg lærer jo aldri av de feila og går på samme smell gang på gang. Men jeg vil jo helst være som alle andre. 

  

Mina

26.07.2015 kl. 21:02
Forstår det kjempe godt og kjenner meg skikkelig igjen. Depresjon er noe dritt rett og slett 😔

Ann-Christin

28.07.2015 kl. 00:15
Fin blogg! :-) Masse lykke til videre, og ønsker deg alt vell!

Ta gjerne en titt innom min, og legg igjenn en kommentar: http://nouw.com/annchristin :-)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv