Andre dag gjennomført!

  • 15.09.2015 - 21:40

Jeg savner den tiden hvor min største sorg i livet var at bamsen min mista armen sin. Men sorg er en del av det å bli voksen, vi skal innom så mange sinnsstemninger og opplevelser på godt og vondt, at det nesten er litt skummelt.

Dette er en litt rar dag, følte meg egentlig litt "care" istad, men det bedret seg når jeg fikk se mormor og min kjære!

Jeg har klart å sove gjennom noen timer idag mens jeg fikk Lemtrada, mormor dro 13.30, og etter det satt jeg fra klokken 13.15 til 15.15 i de to timene med hjerteovervåkning etter behandlingen med Lemtrada.

Dagene fra søndag har vært en følelsesladd berg -og dalbane på godt og vondt, så mye følelser er i sving nå. Før mormor kom var jeg ganske nedstemt, men når hu kom på besøk ble jeg i veldig godt humør, samme med når kjæresten kom!
Fikk flotte røde roser av mormor, og de er så utrolig fine at jeg blir glad av å se på de. Er ganske lite som skal til for å dra noen opp i et godt humør.

Jeg får jo solumedrol (kortison) i en time før jeg får Lemtradabehandlingen, og med kortison blir du virkelig god og rund i kinna! Noen ganger forbanner jeg det virkelig, mens andre ganger kan jeg le meg skakk av bollekinna jeg får. Det er vel sånt som kommer an på humøret.

Er så glad når min kjære kommer på besøk, for da går vi ofte ut, ut av sykehuset! Noe som er ufattelig deilig, du blir ganske lei etter minst 7 timer på samme sted hvor det egentlig skjer lite fordi du helst skal holde deg i senga, kun kan gå på do og hente mat i kantina.
Så idag var kjæresten og jeg på shopping, det ser jeg frem til.
Vi handla igår og, men da var det ny mobil til kjæresten! Ble en Iphone 6 Plus. Og jeg er bare liiitt misunnelig.

Idag fikk jeg kjøpt gave til tantebarnet mitt som vi skal feire 26 september, prinsesse og piratbursdag, så da skal tante stille opp i prinsessekjole! Og hvilke jenter som snart fyller 4 år er ikke forelsket i Elsa og Anna? Så da blir det Elsa og Anna-telt fra onkel og tante.

Kjøpt meg neglelakk idag også, og jeg er helt forelsket i fargen. Kjøpte også en genser på Vero Moda som jeg er helt betatt av, til og med kjæresten sa den var veldig fin! (Og det er ikke hver dag! Haha)

Legene har sagt at fra imorgen av kommer jeg til å kjenne den nye behandligen på kroppen, men føler jeg har fått gjort mye idag, så hvordan dagene blir fremover, det får vi bare se.

Dagen snudde til en god dag i det øyeblikket mormor kom, og når kjæresten kom etterpå.
Og jeg er klar for å snart ta kvelden med en god følelse på at morgendagen blir en bra dag, for da kommer storesøster på besøk med eplekake, og kjæresten kommer!

Så blogger jeg mer imorgen! Slenger med noen bilder. :)

 


Å rotere bilder er teit. Men dette er Frost-teltet lille engelen vår får i bursdagsgave!


Helt forelsket i den nye neglelakken!


Tatt på litt i full fart, men er virkelig fornøyd med denne neglelakken!


Smiiil! *kortisonfjeset kommer seg*


Stor fornøyd med ny genser!


Sykehusselfie i speilet må til. Og håret i dott er super kult om du lurte.


De nydelige rosene jeg fikk av mormor! 

16.09.2015 kl. 09:08
Kjenner igjen den følelsen av kjedsomhet under behandling.Pleier å ha musikk på øret og da sovner jeg ofte.Du er ei tøff jente.Koselig at du fikk besøk .Det bryter opp monotonien i sykehusatmosfæren.Masse lykke til fortsatt.Klemmer herfra.😉😷😘

frkvestly

16.09.2015 kl. 09:45
Anonym: Tusen takk! Har tatt med mobil og Ipad! Og leid meg tvNorge i en mnd, samt at jeg har netflix og viaplay! Uten dette tror jeg dagene hadde vært enormt ensomme og kjedeligere enn de alt er.
Er veldig heldig som får så mye besøk som jeg får, tror faktisk jeg hadde blitt en smule gal om jeg ikke fikk se noen av de jeg er mest glad i!
Tusen takk for lykke ønskingee????

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv