Gleden er at jeg er halvveis med behandlingen!

  • 16.09.2015 - 22:13

En ny dag med Lemtrada er overstått, og jeg har fått svar på MRbildene fra MR i går.

I går fikk jeg MR på timen, dette er fordi de ville sjekke hjernen, nakken og ryggen med før og etterbilder ved Lemtradabehandlingen.
Det ble påvist at jeg hadde fått flere leksjoner på hjernen (arr) i løpet av sommeren, noe jeg egentlig visste med tanke på hvor dårlig jeg har vært siden juni. Har vært så og si følelsesløs i venstre bein og hånd, og høyre bein og arm annenhver gang. Men det er veldig godt å få det konstantert, at det ikke bare er hodet mitt som kødder med meg.

I dag kom storesøster og svoger på besøk med eplekake og hadde med seg Emilie og Karoline, blir alltid like glad når de to jentene mine kommer. De løper rundt og ler hele tiden. Sitter ikke stille i et eneste minutt, og jeg elsker jo bare når de ler og tuller rundt.

Mamma kom også idag, med grønne druer og Villa Farris. En bivirkning på Lemtradabehandlingen er at smaksløkene kan endre seg, og det kan jeg skrive under på at de har på meg! Alt smaker helt rart... Så Villa Farris er det eneste som fortsatt har normal smak. Men de druene, de kunne jeg vært foruten... For jeg liker druer så godt, men nå spyttet jeg de bare ut igjen.

Kjæresten kom også i dag, noe som letter dagene veldig. Og spesielt i dag, for nå kjenner jeg det at behandlingen tar på. Jeg føler mer for å grave meg ned et sted og bli der til jeg føler meg bedre. Kroppen er utslitt, hodet følger ikke med og jeg føler for å sove hele tiden. Det å gå i dvale høres ut som en veldig fornuftig plan, akkurat nå.

Sykepleiere og leger har vært flinke med å informere at ca 3 dag på behandling kom jeg til å kjenne det på kroppen. Og dette er selvfølgelig ikke rart, for jeg påfører jo kroppen et medikament kroppen ikke kjenner, så at jeg blir utslitt og kanskje er det en liten stund er jo ikke så rart.

Jeg ligger jo som sagt i senga under hele behandlingen som tar en del timer, jeg får hente meg mat og gå på do, men ikke mer enn det.
Så igår sa jeg til sykepleieren at om jeg måtte se mer på den blå veggen jeg ligger å stirrer på dag ut og dag inn, så kom det snart til å vokse jungel og mennesker på veggen, og at jeg i det tilfelle burde blitt lagt på en annen avdeling! (Litt humor må man jo ha.)

Så idag fikk jeg enerom, ikke fordi jeg sa det om den blå veggen, men fordi jeg sliter med å sove når jeg deler rom med andre, kanskje spesielt nå som jeg går på kortison og vandrer litt rundt til tider fordi kroppen ikke roer seg.
Nå har jeg fått en gul vegg!! Men sykepleieren sa at jeg skulle i hvert fall få sove på enerom i én natt, men at hun ikke kunne love noe for neste natt, og det er forsåvidt helt greit, for nå kan jeg få sove skikkelig uten å tenke på å ikke vekke den andre jeg deler rom med når jeg må rusle litt.

Har fått fysioterapeut som kommer innom og masserer ryggen og nakken min en gang om dagen, og det er noe som virkelig trengs når du ligger i en sykehusseng i flere timer hver dag.
For ikke å glemme at medisinen nå herjer som vilt inne i kroppen min nå, så anspenner meg jo av den grunn også!

Men det jeg ser mest frem til er når smertene i kroppen etterhvert gir seg, og at jeg da forhåpentligvis kan leve et mye lettere og bedre liv. Med bedre funksjon og kapasitet til å orke ting. Så ser virkelig frem til hvordan dette ender, ser rett og slett lyset i enden av tunnelen. Haha!

Fått gjort litt skolearbeid i dag, noe jeg er storfornøyd med. Ikke fått gjort så voldsomt mye, men litt er bedre enn ingenting akkurat nå! Så jeg kan legge meg med god samvittighet over å ha gjort litt skolearbeid.

Nå ser jeg frem til å sove, og virkelig sove natten gjennom. (Får vi nå i hvert fall håpe 😜 )
Og om det ikke skjer, så kan jeg i hvert fall vandre litt rundt uten å tenke på å vekke den jeg deler rom med!

Jeg gleder meg til en ny dag med medisin imorgen, for da er det kun ÈN dag til jeg er hjemme i min egen seng igjen! Så nå er det nedtelling😃

 

 


Medisiner får jeg nok av! Antihistaminer, paracet ect!


Dette er den berømte blå veggen som det ville grodd jungel og mennesker på om jeg måtte fortsette å stirre på den.😅


Lykken er gul vegg!


Til og med fått utsikt mot bilveien og parkeringshuset nå!

MammaBoka

17.09.2015 kl. 22:48
Så flott og lese!

Fast leser fra Larvik her :)

frkvestly

18.09.2015 kl. 07:17
MammaBoka: Åå, tusen tusen takk! :)
Alltid gøy med faste lesere, setter så stor pris på det!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv