Fjerde dagen med Lemtrada, og humor er noe man lager selv.

  • 17.09.2015 - 22:44

Nå har jeg hatt den fjerde og nest siste dagen med behandlingen! Gleden er stor, og lykken er at etter imorgen skal jeg sove i min egen seng igjen!

Igår kveld etter jeg hadde postet blogginnlegget og før jeg la meg, så hadde jeg på med den berømte blå sykehusskjorta. Fikk meg en god latter når jeg sto med den på meg, for følte meg som en prest med den hvite kragen på toppen av skjorta! Man får jo ikke mer morro enn man lager selv?
Og det synet fikk meg til å le så godt! Ikke spør meg hvorfor, men man finner humor i de minste ting noen ganger.
Jeg prøver virkelig å holde humøret oppe her inne, prøver å få alle sykepleierene til å le, for da ler jeg og da får jeg en god følelse etterpå.

Kjæresten var her noen timer idag også, før han dro hjemover til seg selv. Setter stor pris på besøk av han og av alle egentlig, for det blir så monotont å ligge på det samme rommet og kun se sykepleiere som flyr inn og ut. Jeg vet jo at de vil meg mitt beste, men det er noe eget med at familien og kjæresten kommer på besøk, for de står meg nær. Og jeg trenger noen som kjenner meg, så jeg kan få luftet litt tanker, bekymringer og gleder.

Imorgen når jeg er ferdig med hele behandlingen så kommer mamma å henter meg på sykehuset og kjøre meg hjem! HJEM TIL ROMMET MITT OG SENGA MI.
Men før mamma kjører meg hjem, så skal vi ut å spise på kinaresturante, det gleder jeg meg veldig til. For det beste jeg vet er kinamat, og håper jeg fortsatt liker det nå som smaksløkene mine er blitt så forandret! Krysser fingre og tær.✌️ Jeg er ganske sikker på at vi tar det med hjem, for jeg orker ikke å spise ute nå, vanskelig nok å skulle gå fra senga og til kantina.

Tror også jeg begynner å pådra meg liggesår, føler ikke jeg gjør noe annet enn å ligge her, dag ut og dag inn! Hahahah.

Dette blir siste natten på sykehuset for denne gang, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å sove i min egen seng! Skjønner hvor avhengig jeg faktisk er av tempurmadrassen min og tempurputa mi etter 5 dager på sykehus, for ikke å glemme hvor mye jeg savner å ha vinduet fullt oppe på natten istedenfor en liten glippe på 3 cm. Det blir herlig å sove i egen seng igjen.

Merker mer og mer at den nye behandlingen herjer inne i kroppen min, det gjør rett og slett vondt. Lever i troen på at det vonde må arbeides med for at det gode skal komme.
For jeg har virkelig troen på at dette er en behandling som kan hjelpe meg mye fremover, kanskje ikke akkurat denne eller neste uke, men at det vil komme seg når kroppen finner sin måte å håndtere den nye behandlingen.
Snakket med sykepleier og legen min i stad, og ut ifra hva de sier så vil immunforsvaret mitt være svekket en stund fremover, jeg har bestemt meg for at sånn får det bare være en liten periode før jeg kommer på bedringens vei.
Får heller være flink til å gjøre skolearbeid hjemme de dagene jeg ikke orker å dra på skolen neste uke. Og om 2 uker er det jo høstferie, så høstferien skal brukes på mye avslappning og det å komme seg etter denne behandlingen.

Jeg hadde et mål om at jeg skulle begynne å trene allerede neste uke, meeen, det målet tror jeg kanskje jeg utsetter litt!😅 Det viktigste nå er å komme meg i bedre form så jeg kan få klart å følge med på skole og skolearbeidet neste uke, spesielt de dagene hvor jeg ikke orker skole, så må jeg være såpass konsentrert at jeg får gjort en del skolearbeid hjemme.
Merker jo det etter denne uken med mye sykehus og styr, så har det blitt lite overskudd til skolearbeid, så det blir prioritering i helgen og neste uke, må bare huske på å ikke overanstrenge meg.

Får jo også Solumedrol høydosert i 1 time før hver Lemtradabehandling, med Solumedrol så fyller kroppen seg med vann, så nå har jeg fått meg tidenes bolletryne! Men det er noe som forsvinner om ikke altfor lenge, heldigvis.

Jeg ser så frem til å dra hjem imorgen ettermiddag, det blir himmelsk! Så nå tar jeg natta for imorgen er det siste behandling på 6-12 måneder. Blir utrolig deilig å vite at jeg ikke må inn til behandling en hel dag i måneden.

 

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv