HOME, SWEET HOME❤️

  • 18.09.2015 - 22:03

Mens jeg fikk siste dose med Lemtrada idag har jeg prioritert å sove og se serier/filmer for å få tiden til å gå! For jo fortere tiden gikk, jo fortere betød det at jeg kom hjem.

Følelsen av å endelig være hjemme igjen er helt fantastisk! Hjemme i min egen seng, jeg tror jeg svimte litt av i det sekundet jeg satt meg ned i senga mi igjen.
Og følelsen av å kunne dusje lenge uten at hele baderomsgulvet var fylt med vann, altså de små gledene kan faktisk ikke beskrives. Er utrolig hvor lett man tar ting for gitt noen ganger.

Jeg kjenner at jeg er sliten, sliten av medisinering og sykehus, fått kvota mi for en stund nå!😅
Men bare det å komme hjem igjen fikk meg til å senke skuldrene veldig, det lettet nok litt på trykket og stemningen jeg følte hang over meg på sykehuset. For man får jo ofte en litt rar følelse over seg når man ligger på sykehus, håper i hvert fall at det er fler enn meg som har det sånn? Kan forsåvidt bare være meg og mine rariterer også.

Denne natten skal jeg ha vinduet helt oppe! Jeg har savnet å kjenne den friske vinden som blåser meg over ansiktet når jeg sover, den kalde og friske vinden som gjør at jeg pakker meg lengst inn i dyna og krøller tærna! Gud, som jeg har savnet det.

Mamma hentet meg på sykehuset ca 15.00, og bare det å vite at jeg skulle hjem satte følelser i sving. Jeg sendte mamma på butikken da jeg knapt får i meg mat mer pga at smaksløkene mine er så forandret akkurat nå.
Nå lever jeg på Skogsbætyoghurt og Champangebrus, da det er det eneste jeg får i meg.
Tenkte å prøve meg på pizza imorgen, man vet jo aldri før man prøver?

Så fort jeg kom hjem så pakket jeg ut av baggen, la klær til vask og satte sofaen på rommet mitt på plass. Mens jeg har ligget på sykehuset så har stefaren min satt inn nytt vindu på rommet mitt!
Etter jeg hadde pakket ut, lagt klær til vask og støvsugd (blir jo litt støv når man bytter ut vinduer), så gikk jeg rett i dusjen og jeg kunne blitt der i mange timer, tror jeg.
Den luksusen av å bruke hårføner igjen etter jeg hadde vasket håret, den følelsen av luksus kan ikke beskrives!
Mamma og jeg har spist kinamat å bare slappet av idag, noe jeg sårt trengte nå, bare en rolig og avslappende kveld. Og uken fremover blir nok like avslappende om ikke mer, fått beskjed av legen om å ta det rolig den neste uken, så får jeg høre på de som kan dette.

Neglelakken er lagt på og holder på å tørke, så straks skal jeg krype under dyna mi og bli der helt til jeg våkner og faktisk har lyst til å stå opp!
Det å bli vekt 05.30-06.00 hver dag for å få medisin tar på altså, trenger virkelig en god natts søvn nå.

Håper alle dere lesere har en fantastisk kveld og natt imøte, jeg ser hvert fall frem til å sove i min egen seng!


"Den lille svarte!" - Dette er da medisinen jeg har fått hver dag de siste 5 dagene. Denne lille posen tar det 7 timer å få inn i kroppen. Det kan fort bli 7 veldig lange timer.

Solumedrol/kortison som jeg fikk i én time før hver Lemtradabehandling. Hver morgen mellom 06.00-07.00 ble denne satt igang. Dette er også grunnen til tidenes vannballongfjes!😅


Hadde hjerteovervåkning i ca 9 timer hver dag, fra jeg begynte Lemtradakuren på morgenen og frem til to timer etter Lemtradabehandlingen. Hver dag i 5 dager, tror jeg har lagt unna noen timer på denne nå😜


Du får ikke mer morro enn du lager selv.
Så i går ble jeg litt kunstnerisk av meg! Begynte i ett lite sekund å lure på om jeg burde blitt kunstner? Men ta det rolig, den tanken ble brått borte igjen!

 

19.09.2015 kl. 00:20
Så fint at du er hjemme igjen☺ Nå må du bare ta det med ro og samle krefter! Heier på deg😘

Wanja

19.09.2015 kl. 02:03
Du er tøff!! Stå på! Håper du nyter å være hjemme å krysser fingrene for at medisinen funker! Og at du ikke blir kunstner hohoo!! 😃😂😙

frkvestly

19.09.2015 kl. 11:23
Wanja: Tusen takk!??
Kunstneryrket ble fort lagt på hylla, gitt! Hadde nok ikke tjent noe på det??

frkvestly

19.09.2015 kl. 11:24
Anonym: Helt herlig å være hjemme igjen! Nå skal krefter spares, så jeg etter høstferien kommer tilbake til skolen med overskudd????

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv