De første dagene.

  • 20.09.2015 - 22:49

Dagene siden fredag ettermiddag har vært både opp og ned. Jeg takler ikke stress eller høy lyd, jeg blir veldig lett sint og irritabel, for ikke å snakke om hvor forbanna jeg kan bli på ett lite sekund.
Det er egentlig litt tragikomisk hvor fort humøret mitt svinger nå, og har funnet ut at det er lurt å holde seg mest mulig for meg selv.
Jeg er naturligvis litt med familien og snakker med kjæresten jevnlig, men stort mer enn det har jeg ikke overskudd til nå.
Bruker det meste av dagene på å ligge i senga å slappe av, og merker godt hvor sliten jeg nå faktisk blir av mye mennesker.
Var på butikken med mamma i går, og det kjente jeg etterpå. Det var flere mennesker enn jeg hadde forventet og det ble rett og slett litt for mye for meg.

Så brukte store deler av dagen i går på å ligge rett ut etter vi var på butikken.

I natt sov jeg greit lite egentlig, fikk ikke sove og kjente igjen på at jeg hadde muskler og nerver jeg ikke ante at eksisterte! Lærer noe nytt hver dag si.😅
Hver gang jeg var i nærheten av å sovne, så måtte jeg selvfølgelig på toalettet! Mener; Hva skal man med søvn når kroppen er overfylt av væske? Og at det regnet ute gjorde det ikke stort bedre, heller.

Fikk også med en del resepter fra sykehuset, vet ikke hva halvparten er, men de har vel en grunn til at jeg skal gå på det i noen uker. Bedre føre var enn ettersnar!

Har også bestemt meg for å PRØVE å legge om kostholdet mitt, få en bedre og lettere livsstil, i tillegg til hvilken funksjon Lemtradabehandlingen kan gi. Satser på et nytt og bedre liv, rett og slett.
Og det starter jeg fra og med, en annen dag enn idag.

Som flere sikkert har skjønt så er humor viktig for meg i hverdagen, og da jeg ikke orker så mye nå så går det en del i serier. Helst serier jeg kan le av, hvor folk driter seg ut eller spennende serier.
Ser på Fristet for tiden på ViaPlay, og det gir meg ofte en god latter. Samtidig som jeg blir oppgitt over hvor mørkt det kan være hos enkelte personer. Det er egentlig litt skummelt også hvor mørkt det kan være for noen.

Formen har kommet seg litt utover dagen idag, er så deilig å kunne stå oppreist uten å føle at jeg skal svime av på stedet.

Etter Solumedrolkur får du en vanvittig matlyst, men med Lemtradabehandlingen kan smaksløkene endre seg. Så jeg har de siste dagene vært sulten 24/7 og blitt kvalm pga maten ikke smaker. Heldigvis funnet noeb ting jeg får i meg, så jeg har litt næring til kroppen. For kroppen trenger jo næring, ellers ville den krepert.

Jeg kjenner jeg er veldig klar for å sove nå, har faktisk kommet meg gjennom dagen uten å ta powernaps!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv