Ekstra batteri.

  • 22.09.2015 - 21:52

Føler at jeg lever litt på det ekstra batteriet jeg fikk ved fødselen, for det er den energien som blir brukt nå når hovedenergien har en liten kortslutning for tiden.

Jeg har hjemmeskole denne uken, legene mente det var best å "holde meg unna" mennesker i starten etter Lemtradabehandlingen, med tanke på infeksjonsfare. Har vært heldig med lærere i år som gjorde at dette faktisk er mulig å gjennomføre. Jeg jobber med skoleoppgaver når jeg har energi og overskudd, og det kjenner jeg letter mye på følelser, for tro meg, de er det en god del av for tiden.

I løpet av en dag møter jeg mange sinnsstemninger med meg selv, kan gå fra glad til å bli ei nokså forbanna jente på få sekunder. Og jeg er så glad for at det bare er litt nå, og at det gir seg når kroppen stabiliserer seg.
Kanskje det er min måte å fordøye alt av følelser og tanker på.

Kostholdet har begynt å komme seg også nå, ting smaker ikke like kvalmt lenger og jeg får i meg mat uten å bli kvalm.
Har prøvd å gjøre om kostholdet litt den siste uken, med tanke på ny medisin, så ville jeg også ha en ny start på kostholdet, prøve i hvert fall.
Frokosten består av - Cheerios Multi frokostblanding og en skogsbæryoghurt.
Lunsjen består av - Brødskive
Middagen er det som blir servert hjemme
Og kveldsmat er ofte yoghurt, frokostblanding eller noe annet (les; sunt) digg.
Knasker heller ikke på godteri mer, men faktisk grønne druer, blitt veldig glad i det. Utrolig hva en uke på sykehus kan gjøre med en.

De siste dagene har vært så som så, igår var jeg jeg helt ødelagt når jeg sto opp, kroppen hang ikke med! Men opp måtte jeg, for i går passet jeg mitt yngste tantebarn i noen timer og det er alltid veldig gøy! For med ei lita jente på 1 og et halvt år så er det mye liv, og i den alderen er de både høyt og lavt. Noe som egentlig er veldig gøy, for det å se hvordan den lille jenta har utviklet seg på 1 år er ganske sykt, hu vokser for fort for tanta si!
Hu er jo den minste av de jeg er tante til, så syns egentlig at hu bare kan forbli liten, for jo fortere hu vokser, jo eldre føler jeg meg!


Har vært på besøk hos pappa idag, noe jeg syns er utrolig koselig. Da lager jeg middag til oss, også sitter vi å snakker og ler i flere timer. Akkurat det jeg trenger på en heller litt dårlig dag.
Også gikk jeg til mamma mot kveldinga, det er kanskje 500-600 meter, men jeg er så sliten for tiden at det var stort for meg å klare.

Fikk faktisk brev i posten idag! Det var mitt fantastiske tantebarn Emilie som veldig snart blir 4 år som hadde sendt meg tre herlige tegninger i posten. Det gjorde virkelig kvelden for min del! Tantes lille øyesten.

Jeg begynner å bli veldig rastløs, men det er kanskje ikke så rart når man ikke får lov til å gjøre så veldig mye.
I morgen er det en ny dag, og jeg håper jeg er i bedre form da! Skal faktisk vaske noen hyller på badet også.
Små hverdagsgleder blir fort store når man går på ekstra batteriet!

 Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv