På bedringens vei!

  • 29.09.2015 - 00:11

Nå begynner den nye medisinen å fungere virker det som, for hver dag som går så føler jeg meg bedre og bedre!
Føler livsgnisten min er på vei tilbake og jeg klarer å glede meg til ting! Den følelsen har jeg ikke hatt på lenge, har følt at livsgnisten min har vært slukket de siste månedene, men nå er den tilbake!
Jeg begynner endelig å få litt overskudd igjen, noe jeg ikke har hatt på veldig lenge, så jeg ser virkelig frem til å se hvordan jeg er om tre måneder! Og jeg håper og tror at jeg om tre måneder er mye bedre.

Ser frem til å komme tilbake til skolen etter høstferien nå, og komme ordentlig igang med skole igjen. (Så håper virkelig konsentrasjonen er bedre etter denne uka, hahah).
Blir fortsatt fort sliten, men det blir bedre og bedre det også! Eneste jeg kan "klage" på er at jeg plutselig kan bli svimmel, at jeg har en del hodepine og at jeg har begynt å flasse, men dette var også bivirkninger jeg visste kunne komme, så jeg prøver å ikke reise meg for fort, tar Ibux og Paracet, også bruker jeg fuktighetskrem! Så prøver å forebygge det jeg kan, heldigvis varer jo ikke bivirkninger for alltid.☺️

I natt var jeg med ei venninne og to venninner av hu igjen ut til Verdens Ende på Tjøme for å se måneformørkelsen.
Vi var der rundt 02.00 og jeg var hjemme igjen 08.00, så var en lang natt! Men det var virkelig verdt det, det er lite som er så vakkert som måneformørkelse, jeg ble nesten litt forelska. Og på veien til Verdens Ende møtte vi på 5 rådyr, 1 grevling og 2 rever, var nesten som å være på safari! Haha.
Og vi var ikke alene om å dra til Verdens Ende for å se måneformørkelsen, det var flere andre der også, var forsåvidt bare hobbyfotografer der, jeg hadde med meg kameraet mitt, men hadde dessverre ikke bra nok linse til å få bra bilder.
Jeg kan ikke så mye om kameraet mitt, så det var veldig gøy å bli vist litt i natt om hvordan det fungerte. De andre hobbyfotografene lærte og viste meg mye nyttig, og tror de syns det var morsomt å lære bort til ei som virkelig ikke kan kamera. Og jeg følte at jeg lærte en god del.
Jeg kjenner nå at jeg virkelig trengte den natta i går med ei venninne, var godt å komme seg ut og være sosial. For ikke å glemme at vi alltid ler så godt når vi er sammen, så trengte virkelig dette. Tusen takk til herlige Kine som inviterte meg med, du er gull verdt!💜

På lørdag var jeg i bursdag til tantebarnet mitt som blir 4 år i oktober! Var da selvfølgelig prinsesse og pirat bursdag, så da måtte tante kle seg ut som prinsesse.
Bursdagen var vellykket og jeg holdt ut nesten hele bursdagen, mot slutten måtte jeg sette meg i bilen fordi jeg var sliten.

Idag tok jeg turen til mormor og blir her til imorgen, vi har spist god mat og kost oss med å se på tv! Er jo ikke så ofte jeg får sovet over hos mormor lengre når jeg går på skole og er en del med kjæresten og venner i helgene, så når det først er ferie så er det veldig koselig å besøke mormor!

I morgen kommer kjæresten også, blir veldig godt å se han igjen nå! Vi skal ta med tantebarnet mitt på 3 år (snart 4år) på kino for å se Karsten og Petra i morgen, blir en skikkelig familietur på kino faktisk, for tantebarnet mitt ville ha med tante, onkel, mormor og moffa på kino, så da drar vi hele gjengen!

Skal prøve å få blogget mer i morgen eller på onsdag, ser an energien!😄


Dette var det beste bildet jeg fikk tatt med mobilkameraet av måneformørkelsen.


Prinsessekjole fra Vietnam.


Prinsesse for en dag👑


Ikke spør meg hvorfor, men syntes at dette bildet var litt kult, haha.


Bakte muffins til mormor og meg i stad! De ble veeeldig gode.


Har ikke tatt meg tid til å rotere bildet, men dette var ett av rådyrene vi møtte på veien ut til Verdens Ende.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv