Et snev av usikkerhet og et snev av glede.

  • 05.10.2015 - 20:58

Imorgen er det tilbake til skolebenken etter å ha vært borte i 3 uker, og helt ærlig så har jeg blandede følelser rundt det.
Jeg gleder meg til å komme igang igjen, ser virkelig frem til det, en del av meg gleder seg til å stå opp 06.00 for å rekke skolen. Har jo savnet klassen og det å gjøre skolearbeid!
Men formen min er fortsatt svingende og jeg uroer meg for om det blir for mye for meg å takle, nervøs for å få et "kultursjokk" fordi jeg har vært nokså isolert de siste ukene.
Og bare frykten for å ikke makte det, at energien i løpet av skoledagen bare blir blåst bort. For er det noe jeg har merket kraftig den siste tiden så er det at energien min plutselig er slutt, og da er det ikke mer å hente den dagen, er akkurat som om noen stikker en nål i energibobla mi. Blir rett og slett utmattet!
Men blir utrolig godt å se klassen igjen nå, og bare det å være på skolen å komme igang med lekser og skolearbeid igjen. Og ja, jeg er fullt klar over at jeg høres passe nerd ut nå, men når du er borte i 2-3 uker, så begynner du faktisk å savne de rareste ting!

Men tross dette med energien, så merker jeg fremgang for hver dag som går! Jeg orker mer og mer, i starten ble jeg utmattet av å spise frokost og dusje, men nå orker jeg faktisk å holde ut en hel dag og ta meg en liten sykkeltur.
Klarer også å holde meg våken til etter 20.00/21.00, haha!

Det begynner å bli et problem... Jeg har nemlig begynt å gå ganske hyppig i søvne, noe som kan bli litt skummelt etterhvert.
I starten var dette egentlig bare morsomt, for jeg gjorde de merkeligste ting! F.eks; fylte sokkene til stefaren min med såpe, putta blusen min i dusjen og satte på vannet (den var iallfall gjennomvåt), tok lommeboka til stefaren min og har satt vinduet på badet oppe og på vaskerommet nede på vidt gap! På en eller annen måte har jeg klart å liste meg ned trappa i søvne og opp igjen på rommet.
Men nå kan det se ut som at jeg har begynt å fylle dosetter med piller som ikke skal være der, og det er jo ikke helt bra.

I dag har jeg passet mitt yngste tantebarn, noe jeg gjør hver mandag! Jeg skal begynne å trene i løpet av denne uken, så derfor gikk vi en god tur i stad, eller jeg gikk og trilla vogna hu satt i.
Og vi så jo selvfølgelig på Frost, for er det noe hu liker, så er det den filmen. Hver gang hu ser coveret eller hører "let it go", så sier hu;" Let it gå".
Også er hu veldig glad i å synge bæ, bæ lille lam.. Så Frost og Bæ, bæ lille lam er det det går i om dagen.

Nå skal jeg finne ut hva jeg skal ha på i morgen, så jeg slipper å stresse med det når jeg står opp 06.00 i morgen, noe sier meg at jeg kommer til å føle meg ganske kake!

 

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv