I'm back.

  • 28.11.2015 - 01:20

Jeg er tilbake! Har hatt en ganske lang pause, men nå er det på tide å vende tilbake til bloggingen. Den siste tiden har jeg fokusert på familie, kjæresten, venner og skole. Overskuddet har vært veldig variert den siste tiden, denne uken har jeg gjort noe hver dag etter skolen, fordi jeg ikke vil sitte rolig. Har rett og slett ikke ro i kroppen til å sitte rolig, det er fortsatt en del følelser som kommer og går etter Lemtrada-behandlingen, og de strømmer gjerne på om jeg holder meg rolig. Og om det ikke er følelser som strømmer på, så sovner jeg, midt på lyse dagen.
Har opplevd flere ganger de siste ukene at jeg faktisk sovner i timene på skolen, så jeg beklager til mine to lærere; det er ikke det at deres timer er kjedelig, men jeg er så vanvittig trøtt til tider!

Men jeg opplever også det at jeg orker mer! Før hadde jeg ikke orka å gjøre noe etter skolen, jeg måtte dra rett hjem og legge meg.
Jeg klarer faktisk å stå opp 06.00 nå, det sleit jeg veldig med før.
For litt siden var jeg å trente, og JEG LØP på tredemølla i 5 minutter, kan faktisk ikke huske sist jeg løp så lenge i strekk.
På skolen går det bedre enn jeg hadde forventet etter Lemtrada-behandlingrn, jeg klarer å følge med i timene nå, orker faktisk å gjøre lekser og det merkes virkelig på karakterene.

Alt i alt så er jeg veldig fornøyd med Lemtrada-behandlingen!

I skrivende stund sitter jeg barnevakt for naboen, de sover begge søtt i sengene sine og jeg sitter å ser på serie mens jeg skriver.

Det har vært mye tanker den siste tiden, mye tvil og mye usikkerhet, men jeg har fått svar på så mye den siste tiden etter å ha sett forbedringene av Lemtrada-behandlingen. Nå har jeg faktisk meldt meg på trafikalt grunnkurs og jeg sikter nå på å få lappen. (Er jo kjekt å ha lappen før jeg flytter ut neste sommer?)
Hadde du spurt meg for 2-3 måneder siden om jeg skulle ta lappen, så hadde jeg fortalt deg at jeg ALDRI skulle ta lappen, men ting forandrer seg og enda godt er det.

De som kjenner meg vet at jeg liker å planlegge og å ha ting klart i god tid, derfor har jeg faktisk gjort meg ferdig med julegaveshoppinga, alle gavene er pakket inn og kort er lagd. Følelsen av å være ferdig med julegavene allerede nå er så utrolig deilig! Jeg slipper alt julerushet og stresset i byen rundt juletider.
Kan faktisk bare gå rundt i byen i et rolig tempo og slappe av, mens alle andre rundt meg løper rundt som gale for å fikse gavene til jul.
Du kaller meg kanskje gal, jeg kaller det organisert!
Og da lurer du kanskje på hvorfor jeg kaller meg organisert? Vel, det er ikke bare å dra å handle julegaver. Først må jeg lage en liste over hvem jeg skal gi gave til og hvor mye gavene til hver enkelt skal koste.
Deretter drar jeg til byen og bruker god tid, ser i butikker og finner ut hva som passer til de jeg skal gi gave til, så skriver jeg ned hva jeg har tenkt til å gi til de forskjellige personene og etter det tar jeg en ny tur til byen og handler de fleste gavene, noen tar jeg litt senere om jeg vet de kommer på tilbud nærmere jul.


Jeg har kommet i et skikkelig "pay it forward"- modus for tiden også. Syns det er så trist når mennesker ikke har råd til å gi ungene sine en ordentlig julefeiring fordi de ikke har råd til godteri, julegaver og julemat, det gjør vondt langt inne i hjerterota.
Jeg har derfor bestemt meg for å renske klesskapet mitt og rommet mitt for å finne ting jeg ikke bruker mer, og dette skal jeg sende til de ungene hvor foreldre ikke har råd til julegaver.
Jeg har nok klær og har alt jeg trenger, så hvorfor kan jeg ikke dele denne gleden med andre?
Klesskapet mitt og rommet mitt er fylt av ting jeg ikke har brukt på flere år og som jeg innser at jeg ikke kommer til å bruke, så hvorfor kan ikke noen som trenger det få det?
Kall meg gjerne dumsnill, men jeg tror på det at om jeg gjør en god handling for én person eller én familie, så vil de gjøre noe godt for noen andre en annen gang.
Det å glede noen andre, ville vært en julegave i seg selv for meg!

Som sagt, så er det mye følelser i sving for tiden, både gode og vonde. Men de gode følelsene regjerer og det skal de fortsette med! Men da må jeg faktisk gjøre så de gode følelsene fortsetter å strømme på.

Noen vil nok kalle meg egoistisk, at jeg gjør dette for å føle meg bedre.
Og ja, jeg kommer til å føle meg bedre av å gjøre det, men er det så ille? For den største gleden for meg er å kunne hjelpe andre til å få en god jul.


Men nå skal jeg se Castle, så får heller blogge mer i morgen.

Anette

03.01.2016 kl. 22:45
Hei, du!

Så bra å høre at du er "fit for fight" igjen. Jeg har også fått den første Lemtrada-behandlingen min - i desember 2015, faktisk. Vil gjerne høre din(e) erfaring(er) - send meg en e-post eller noe om du vil? Jeg fant ingen e-post jeg kunne skrive til deg på, så derfor legger jeg igjen en kommentar her. Godt nyttår, forresten!

frkvestly

03.01.2016 kl. 23:28
Anette: Hei! Jeg sender deg en mail om hvordan jeg opplevde/opplever Lemtrada!

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv