Det kjennes på kroppen.

  • 01.09.2016 - 08:59

Det kjennes på kroppen at ny Lemtradabehandling nærmer seg, det nærmer seg såpass mye at på søndag 04.09.16 legges jeg inn på sykehuset for ny kur. Det er en samling av blandede følelser i kroppen, en del gleder seg for jeg har jo sett hvor bra virkning det har hatt det siste året, men en del av meg er en følelse av angst og å grue meg, fordi jeg vet hvor mye det krever av meg psykisk og fysisk.

De siste dagene har jeg brukt på å ligge ganske rett ut med kraftig forkjølelse, jeg må nemlig være frisk før jeg får Lemtradakuren, så det går mye i søvn, strepsils og te i disse dager. Har forsåvidt gått en del pakker med Kleenex også!

At forrige Lemtradabehandlingen funket er ikke til å skyve under en stol, jeg har blitt merkbart bedre fysisk, men også psykisk. Jeg kan faktisk løpe (ikke at det skjer så ofte), jeg orker å være med venner etter en skoledag, jeg har mer energi til tantebarn og familie, og akkurat dét har betydd mye for meg. 

Det var mye følelser forbundet med første behandling for ett år siden, men nå er det enda mer følelser knyttet til denne behandlingen, for legene sier at dette kan være den siste behandlingen jeg trenger. Så det er naturligvis mye følelser i sving i disse dager.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv