"Du må ha levd et godt liv full av rikdom..."

  • 12.09.2017 - 14:33

"Du må ha levd et godt liv full av rikdom og aldri møtt på motgang"

 

Denne kommentaren fikk jeg på snap i dag, dette er ei jeg er i ei gruppe sammen med på Facebook, tror jeg, jenta hadde et nicknavn, men hvem hun er, det bryr jeg meg egentlig lite om. Hun mente at mitt liv hadde vært en dans på roser, hvor jeg aldri hadde møtt motgang og aldri hadde opplevd å ha dårlig økonomi grunnet at jeg stemte Høyre ved valget. 

Jeg stemte Høyre, og håpet på Blå-regjering fordi det er det beste for meg. Fordi de imotsettning til hva mange tror faktisk slåss for oss som er syke, de gjør mer enn hva folk tror. Og jeg kan stolt si det, uten noe problem, uavhengig av hva andre mener, for det er mitt valg, og jeg, ja jeg har satt meg nok inn i det til å vite hva som er best for meg. Jeg trenger ikke belæring av andre, eller å høre at jeg er et dårlig menneske fordi JEG tok et valg som var det beste for MEG å stemte Høyre og ønsket en blå regjering. 

Men tross den snappen jeg fikk av den ukjente jenta, så møtte jeg på støtte fra en herlig jente. Vi delte meninger, og har snakket en god stund idag om valget vi begge har gjort, nemlig å stemme og håpe på BLÅ regjering. 

Nå sporer jeg helt av det jeg egentlig skal frem til; Denne jenta som sendte meg snap som mente at livet mitt er en dans på roser, at jeg aldri har opplevd dårlig økonomi. Til den jenta og alle andre som måtte mene dette grunnet mitt valg i å stemme på Høyre. Jeg har møtt på nok motgang og jeg har opplevd å leve på dårlig økonomi. Du/dere må gjerne leve mitt liv å se at det ikke har vært en dans på roser, men ikke kom her å ha en mening om hvordan MITT liv har vært grunnet hva jeg valgte å stemme.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv